Rakúska mincovňa

Rakúska mincovňa

Rakúska mincovňa je jednou z najstarších a najuznávanejších mincovní na svete s tradíciou presahujúcou 800 rokov. Rakúska mincovňa je známa svojou oddanosťou tradícii a inováciám pri výrobe cenných kovov. Jej produkty sú známe po celom svete, čím si neustále držia svoju hodnotu na trhu.

Rakúska mincovňa založená bola založená v roku 1194 na výrobu vlastných rakúskych mincí a menových mincí. V priebehu rokov sa mincovňa rozrástla a stala sa jedným z popredných svetových výrobcov zlatých mincí a tehličiek a získala si globálnu povesť v oblasti remeselného spracovania, dizajnu a kvality.

Jedným z najobľúbenejších produktov mincovne je Rakúska zlatá filharmónia, 24-karátová zlatá minca, ktorá sa vyznačuje úžasným dizajnom Viedenských filharmonikov. Minca je veľmi vyhľadávaná investormi a zberateľmi po celom svete a je všeobecne považovaná za jednu z najkrajších zlatých investičných mincí na svete.

Rakúska mincovňa vyrába okrem zlatých mincí aj strieborné mince, platinové mince, ako aj tehličky v rôznych veľkostiach. Každý produkt je starostlivo vytvorený s najvyšším dôrazom na detail a kvalitu, čím sa zaisťuje, že investori dostanú za svoju investíciu ten najlepší možný produkt.

Investičné mince rakúskej mincovne sú taktiež známe nižšou prirážkou oproti iným mincovniam, čo pri kombinácii s ikonickým dizajnom robí tieto mince globálne populárnym investičným produktom.

Späť na blog

Pridať komentár