Lunárna séria tehličiek Argor Heraeus 2024

Lunárna séria tehličiek Argor Heraeus 2024

S radosťou Vám predstavujeme ďalší ročník zlatej lunárnej série, tentokrát od popredného švajčiarskeho výrobcu tehličiek Argor Heraeus. Lunárna séria je už zaužívanou tradíciou pri investičnom zlate a striebre, pričom sa nejedná len o investičné mince, ale aj investičné tehličky v tomto prípade. Nasledujúci rok 2024 prináša so sebou lunárny symbol draka, a tak už s predstihom u nás môžete nájsť novú Lunárnu sériu 2024 Rok draka, v prevedení zlatých tehličiek od jedného z najkvalitnejších výrobcov sveta. Táto séria prichádza v podobe štandardnej 1 uncovej tehličke, 10 gramovej tehličke, 5 gramovej a aj v 1 gramovom prevedení.

Argor Heraeus Lunar Dragon 2024, je skutočné majstrovské dielo, ktoré oslavuje Lunárny rok draka. Táto zlatá tehlička, starostlivo vyrobená uznávanou rafinériou Argor Heraeus, predstavuje nielen vznešenosť draka, ale je tiež dôkazom prémiovej kvality a autentickosti čistého zlata. Vďaka zapuzdreniu v certifikovanom obale je táto zlatá tehlička dokonalou zmesou tradície a dôveryhodnosti, vďaka čomu je nevyhnutnosťou pre zberateľov aj investorov.

Kľúčové vlastnosti série:
Limitovaný náklad 28 888 kusov.
Séria nesie so sebou jedinečný limitovaný dizajn nielen tehličky, ale aj certifikovaného obalu.
Má jedinečné sériové číslo, ktoré zaručuje tehličke prémiovú hodnotu na trhu oproti iným, základným tehličkám.

Rok 2024 je rokom draka v 12-ročnom cykle čínskeho zverokruhu, ktorý symbolizuje silu, autoritu a šťastie. Drak, uctievaný v čínskej astrológii, stelesňuje inteligenciu, ambície a vášeň. Predpokladá sa, že tí, ktorí sa narodili v tomto znamení, majú tieto vznešené vlastnosti. Táto zlatá tehlička so svojím zložitým dizajnom nielenže uctieva rok draka, ale slúži aj ako symbol bohatstva a múdrosti.

Na prednej strane lišty sa nachádza výrazné logo Argor-Heraeus. Sprevádzajú ho dôležité nápisy vrátane „Switzerland“, „1 unca“, „Fine gold“, „999,9“, značka rýdzosti a jedinečné sériové číslo tehličky. Tieto detaily sú pri limitovaných sériách samozrejmým základom.

Zadná strana tehličky je skutočným svedectvom umenia a predstavuje nádherného draka, ktorý drží uctievanú Perlu múdrosti. Táto perla je symbolom prosperity a osvietenia. Pod drakom je jemne vpísaný čínsky znak pre „Drak“, ktorý zachytáva podstatu a silu lunárneho roka.

Zlatá tehlička Lunar Dragon 2024 so svojím stelesnením uctievaného roka draka je spojením tradície a umenia. Každý detail, cez dizajn až po limitovanú razbu, hovorí o jej exkluzivite. Ponorte sa do sveta bohatstva, múdrosti a zázrakov s týmto jedinečným majstrovským dielom v oblasti spracovania drahých kovov. Ak chcete vedieť, prečo je rafinéria Argor Heraeus tak obľúbená medzi investormi a zberateľmi, prečítajte si náš predošlý článok o rafinérii Argor Heraeus.

Späť na blog

Pridať komentár