Austrálska mincovňa

Austrálska mincovňa

Austrálska mincovňa v Perthe je jednou z najuznávanejších mincovní na svete s vyše storočnou tradíciou výroby. Mincovňa je známa svojou inováciou, odbornosťou a kvalitou. Produkty mincovne sú veľmi vyhľadávané investormi aj zberateľmi nielen na južnej pologuli, ale aj v Európe, v Ázii a Amerike.

Mincovňa v Perthe, bola založená v roku 1899 na rafináciu zlata vyťaženého v Západnej Austrálii, ktoré sa potom používalo na výrobu vlastných austrálskych mincí a meny. V priebehu rokov mincovňa expandovala a stala sa jedným z popredných svetových výrobcov zlatých mincí a odliatkov a získala si povesť excelentnosti v oblasti spracovania drahých kovov.

Jedným z najobľúbenejších produktov mincovne je Austrálsky zlatý klokan, 24-karátová zlatá minca s úžasným dizajnom ikonického austrálskeho klokana. Minca je vyhľadávaná investormi a zberateľmi po celom svete a je všeobecne považovaná za jednu z popredných investičných mincí sveta.

Okrem zlatých mincí vyrába mincovňa v Perthe aj strieborné mince, platinové mince, ako aj tehličky v rôznych hmotnostiach. Austrálska mincovňa taktiež vyrába populárne lunárne série v zlate a striebre, čo predstavuje niekoľko z najvýhodnejších investícii do cenných kovov. Mince lunárnej limitovanej série sú známe dlhodobo rastúcou cenou na trhu a dokážu zhodnotiť vaše úspory vo vyššej miere ako iné investičné mince.

Mincovňa v Perthe je inštitúciou svetovej triedy s bohatou históriou inovácií a odborných znalostí. Jej produkty, od ikonického Zlatého klokana až po rad strieborných mincí a tehličiek, sú vyhľadávané po celom svete.
Späť na blog

Pridať komentár